vodovod-logo

Јавно Прерпријатие
Фетка Наскова 22 | 1300 Куманово
Централа: 031/475-540
Дефекти: 070/334-130 | 031/475-567

Дефекти 29.06.2020

29. June 2020

Дефекти 29.06.2020

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат:
- ул. Орце Николов
- ул. 120 нас. Карпош
- ул. 315 нас. Ајдучка Чешма
- ул. 33 нас. Карпош - приклучок
- ул. Никола Тесла - приклучок

Реконструкција на оштетени тротоари и коловози од дефекти на водоводна и канализациона мрежа:
- ул. Перо Чичо
- ул. Кирил и Методиј
- ул. Љупчо Арсов
- ул. Егејска Македонија
- ул. Ангел Шајче