vodovod-logo

Јавно Прерпријатие
Фетка Наскова 22 | 1300 Куманово
Централа: 031/475-540
Дефекти: 070/334-130 | 031/475-567

Дефекти 21.07.2020

21. July 2020

Дефекти 21.07.2020

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат:
- ул. Наум Охридски - Реконструкција на водоводна мрежа и приклучоци
- ул. 315 нас. Ајдучка чешма
- ул. Драги Шутевски
- ул. Романовска
- ул. Васко Карангелевски
- ул. Ѓорче Петров бр. 292 (со околни објекти)
- ул. 4 нас. Јане Сандански
- ул. Пионерска
- бул. Октомвриска Револуција бр.41-бр.53

Интервенции на канализациона мрежа ќе има на:
- ул. Васко Карангелевски
- ул. Стојан Сликар
- ул. Фетка Накова
- бул. Октомвриска Револуција

Реконструкција на оштетени тротоари и коловози од дефекти на водоводна и канализациона мрежа:
- ул. 11ти Ноември
- ул. Перо Чичо
- ул. ПИонерска
- ул. Боро Прцан