vodovod-logo

Јавно Прерпријатие
Фетка Наскова 22 | 1300 Куманово
Централа: 031/475-540
Дефекти: 070/334-130 | 031/475-567

Дефекти 28.07.2020

28. July 2020

Дефекти 28.07.2020

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат:
- ул. Бајрам Шабани
- ул. Жикица Јовановиќ - Шпанац
- ул. Јоско Илиевски
- ул. Цар Самоил
- ул. Наум Охридски
- ул. 315, нас. Ајдучка Чешма
- ул. 407, нас. Иго Тричковиќ

Интервенции на канализациона мрежа ќе има на:
- ул. Веселин Маслеша
- ул. Тоде Думба
Реконструкција на оштетени тротоари и коловози од дефекти на водоводна и канализациона мрежа:
- ул. Јане Сандански
- ул. Милан Лисица