vodovod-logo

Јавно Прерпријатие
Фетка Наскова 22 | 1300 Куманово
Централа: 031/475-540
Дефекти: 070/334-130 | 031/475-567

Дефекти 29.07.2020

29. July 2020

Дефекти 29.07.2020

Поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат:
- ул. Наум Охридски
- ул. Пионерска
- ул. Тоде Думба
- ул. 315, нас. Ајдучка Чешма
- ул. Ѓорче Петров
- ул. 181, нас. Карпош

Интервенции на канализациона мрежа ќе има на:
- ул. Питу Гули
- нас. Черкезе
Реконструкција на оштетени тротоари и коловози од дефекти на водоводна и канализациона мрежа:
- ул. 315, 400, 420 и 425, нас. Ајдучка Чешма
- ул. Светозар Марковиќ
- ул. Драги Шутевски