Вонреден прекин на водоснабдување

Published by admin on

Поради интервенција на водоводна мрежа – замена на дотрајан затворач Ф100 со почеток од 25.02.2021 во 05:00 часот до завршување на работа, ќе има прекин на водоснабдување на улиците:

Народна Револуција,

Плоштад Маршал Тито,

ул.Илинденска и

ул. Кирил и Методиј.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss