Дефекти за ден 08.02.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа

  • ул. Козара – дефект на водоводна цевка
  • ул. Љубе Гачев – дефект на водоводна цевка
  • ул. Тоде Мендол – намален притисок детекција на дефект
  • ул. 11 Октомври сектор – Ладилник – испуштање на водоводна мрежа
  • ул. Ангел Шајче – приклучок на водоводна мрежа

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss