Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 14.03.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 120 нас. Карпош – детекција на дефект на водоводна мрежа
  • СОУ Перо Наков – дефект на внатрешна водоводна мрежа на училиште
  • ул. Бајрам Шабани (раскрсница со ул. Б. Буха) – Ископ на ров за изведба на нова водоводна шахта
  • ул. Вук Караџиќ – изместување на водомер.
  • нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа
  • ул. Б.Б. Гуцман – приклучок на водоводна мрежа

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss