Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 29.03.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 44 нас. Карпош – приклучок на водоводна мрежа
  • ул. 434 нас. Иго Тричковиќ – приклучок на водоводна мрежа
  • ул. Тоде Думба бр. 102 – дефект во водоводна шахта
  • м.в. Романовски пат ( Муслимански гробишта) – реконструкција на водоводни приклучоци
  • Главен вод Ф508 (нова фабрика на ФЗЦ) – дефект на водоводна мрежа
  • ул. 400 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа
  • ул. Бајрам Шабани – дефект во водоводна шахта
  • ул. Тоде Мендол бр. 49 – детекција на дефект на водоводна мрежа

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss