Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 30.03.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • Главен доводен челичен водоводен вод Ф508 (во круг на нова фабрика на ФЗЦ) – дефект на водоводна цевка.
  • Тоде Мендол бр. 49 – дефект на водоводна цевка.
  • Глигор Прличев бр. 5 – дефект на водоводна цевка.
  • ул. 205 нас. Карпош – дефект на затворач на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *