Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 05.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Поток серава – приклучок на водоводна мрежа.
  • ул. Поток серава – сервисирање на затворач на водоводна мрежа.
  • ул. 100 и ул. 205, нас. Карпош – детектирање, откопување и сервисирање на заасфалтиран затворач на водоводна мрежа.
  • СОУ Перо Наков – дефект на водоводна мрежа на училиште.
  • ул. 11 Ноември – сервисирање на водоводни затворачи.
  • бул. Октомвриска револуција (кружен тек во изведба) – дефект на водоводна цевка Ф300

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *