Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 06.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • м.в. Долно Черкези – дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска Револуција бр. 52 – дефект на водоводна мрежа.
  • СОУ Перо Наков – дефект на водоводна мрежа на училиште.
  • ул. Франц Розман бр. 76 – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Долно Черкези – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Јане Сандански – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *