Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 12.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 11 нас. Карпош – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Трајко Јовановски – приклучок на водоводна мрежа.
  • нас. Черкези – приклучок на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска Револуција (кружен ток во изведба) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Б.Б. Гуцман – подготовка на терен за враќање на тротоар во првобитна состојба

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss