Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 13.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Франц Розман бр. 106 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 411 бр. 6 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. И.Л. Рибар – дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска револуција (кружен тек во изведба) – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Долно Черкези – приклучоци на водоводна мрежа (3).
  • ул. Правда Спасовска – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *