Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 18.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Никола Тесла – изместување на водомерна шахта.
  • ул. 120 нас. Карпош – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. АВНОЈ – иаместување на водомерна жахта.
  • ул. Пиринска Македонија – изместување на водомерна шахта.
  • СОУ Перо Наков – дефект на водоводна мрежа на училиште.
  • ул. Кирил и Методиј – поделба на водоводен приклучок во водомерна шахта.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss