Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 19.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 319 нас. Ајдучка Чешма – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Гоце Делчев (објект Гарнизон) – асистенција на инспекција при рушење на дел од објект.
  • нас. Јане Сандански – приклучок на водоводна мрежа.
  • ул. 1 нас. Долно Којнаре – приклучок на водоводна мрежа
  • ул. Индустриска (претпријатие СИЛЕКС) – дефект на водоводна мрежа на СИЛЕКС.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss