Дефекти и интервенции на водоводна мрежа 06.03.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

Интервенции на водоводна мрежа. – Трасирање на водоводна мрежа на ул. Ацо Борозан бр. 17. – Пополнување на ископи од дефекти на водоводна и канализациона мрежа.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *