Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 22.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Тоде Мендол – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Тонко Димков – дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска Револуција – сервисирање на водоводни затворачи.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *