Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 25.04.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Ѓ.П.Стари – дефект на водоводна мрежа.
  • м.в. Стари лозја (позади Висто) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Ѓ.Петров (Коки проширување) – дефект на водоводна мрежа.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *