Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 01.05.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Босанска – проверка на водоводна мрежа поради намален притисок.
  • ул. 11 Ноември – сервисирање на водоводен затворач.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *