Дефекти и интервенции на водоводна мрежа за 08.03.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Бајрам Шабани – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Прозорска – дефект на водоводна мрежа.
  • Романовски пат – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Никола Тесла бр. 130 – дефект на водоводна мрежа
  • ул. Браќа Филиповиќ – изместување на водомер.
  • ул. Франц Розман, ул. Бошко Буха, ул. Милан Зечар – дефект на водоводна мрежа


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss