Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 15.05.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Перо Шварц – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. 250 нас. Ајдучка Чешма – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Никола Тесла бр. 105 – реконструкција на водоводен и канализационен приклучок.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss