Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 20.05.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Никола Тесла – дефект на водоводна мрежа.
  • В.С. Бато – изведба на испуст на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – приклучување на објекти на новоизградена водоводна мрежа.
  • ул. Лесковачка – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Тоде Думба бр. 77 – поделба на приклучок во водомерна шахта.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *