Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 28.05.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Октомвриска револуција (Ореов лад) – дефект на водоводна мрежа.
  • Раскрсница помеѓу бул. 3 МУБ и ул. Гоце Делчев – изместување на дел од водоводна мрежа поради изведба на кружен ток.
  • ул. Тодор Велков – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *