Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 29.05.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Трст – дефект на водоводна мрежа
  • ул. Тодор Велков – реконструкција на водоводен приклучок за станбен објект.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *