Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 02.06.2022год

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 425 нас. Игор Тричковиќ – дефект во водомерна шахта.
  • бул. 3 МУБ , раскрсница со Бајрам Шабани – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Перо Тошев – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – реконструкција на водоводни приклучоци.
  • ул. Ѓорче Петров – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss