Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 07.06.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Б.И. Гуне бр. 15 – приклучок на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – реконструкција на водоводни приклучоци.
  • м.в. Стари лозја – дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска Револуција (покрај тениски игралишта) – изведба на приклучок на водоводна мрежа за парк за домашни миленици.
  • м.в. Споменик костурница – исклучување на диво приклучена водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *