Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 09.06.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Ужичка бр. 45 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Перо Чичо бр. 37 – приклучок на водоводна мрежа за станбен објект.
  • ул. Киро Фетак – реконструкција на водоводни приклучоци.
  • ул. Поток Серава бр. 65 – дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска револуција (кеј, тениски игралишта) – приклучок на водоводна мрежа за парк на домашни миленици.
  • ул. Скопска бр. 7 – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Јане Сандански – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss