Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден.16.06.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 438 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Никола Карев бр. 30 – приклучување на водоводен приклучок.
  • ул. Крсте Мисирков бр. 1 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – реконструкција на водоводни приклучоци.
  • Гимназија Гоце Делчев – изведба на водоводни инсталации.
  • ул. Сенто Станковски бр. 10 – приклучок на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss