Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на 18.06.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Сава Ковачевиќ – дефект на водоводен приклучок за Болница.
  • нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *