Поради дефект на главна водоводна цевка ф 300 на ул. Никшиќка, времено водоснабдувањето е прекинато за нас. Гоце Делчев, нас. Зелен рид, нас. Вера Которка, с. Проевце м.в.Гладно поле, екипи на Ј.П. Водовод се на терен и работат на отклонување на дефектот.

Published by Бобан Петрушевиќ on


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss