Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 03.07.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Доне Божинов – дефект на водоводен приклучок за Житомел.
  • ул. Никшиќка – дотрпување на ров и изнесување на вишок земја.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss