Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 06.07.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Светозар Марковиќ – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Ужичка бр. 33 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Димитрие Туцовиќ – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – реконструкција на водоводни приклучоци.
  • ул. 11 Ноември – лоцирање на затрпани канализациони шахти со детектор.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss