Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 29.07.2022год.

Published by Водоводна Мрежа on

  • ул.Тоде Мендол бр.16 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Др. Рибар – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Есперанто бр. 5 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 2002 (Дули) – приклуцоци на водоводна мрежа.
  • ул. Киро Фетак – поделба на приклучок на водоводна мрежа.
  • Пополнување на ровови од дефекти на водоводна мрежа отрпани од пороен дожд.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *