Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 11.08.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Војо Карастојанов – дислокација на водоводна мрежа.
  • ул. Тоде Мендол – замена на овален затворач Ф125.
  • ул. Б.И.Гуне – замена на овален затворач Ф125.
  • ул. 422 бр. 3 нас. Иго Тричковиќ – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Трајко Прокопиев – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Руѓер Бошковиќ -дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска Револуција – приклучување на парк за миленици на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss