Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 25.08.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Никола Тесла – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Черкези – дефект на водоводна мрежа.
  • Детектирање на дефекти на главен доводен вод Ф508.
  • Сервисирање и чистење на фонтана Батко Ѓорѓија.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *