Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 31.08.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Никола Тесла бр. 1 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Никола Тесла – сервисирање на затворачи на водоводна мрежа.
  • нас. Долно Којнаре – дефект на водоводна мрежа.
  • с. Черкези – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Цар Самоил – дефект во водомерна шахта.
  • ул. Власто Радоњанин бр. 11 – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss