Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 21.09.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Братство и Единство (сектор старечки дом) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Веселин Маслеша – реконструкција на водоводна мрежа.
  • ул. 608 бр. 14 с. Проевце – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 11 Ноември бр. 128 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Васил Главинов бр. 3 – изместување на водомерна шахта.
  • ул. 11 Октомври бр. 13 – дефект на водоводен приклучок.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss