Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 15 10 2022год.

Published by Водоводна Мрежа on

Ул 1 -бр.49 Долно Којнаре-дефект на водоводна мрежа

Ул Трајко Јовановски-Шумско-дефект на водободна мрежа


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *