Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 08.11.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • бул. Октомвриска револуција (МЕТАЛ-НЕТ и околни објекти – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Ајдучка чешма – сервисирање на водоводни затворачи.
  • ул. Никола Тесла – сервисирање на водоводни затворачи.
  • ул. Димитар Влахов и ул. Перо Тошев – замена на елементи на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *