Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 09.11.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • бул. Октомвриска револуција ( сектор СТАКЛОПАН ) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 405 нас. Иго Тричковиќ – сервисирање на водоводен затворач.
  • ул. 3 бр. 10 нас. Долно Којнаре – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 1 бр. 49 нас. Долно Којнаре – дефект на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *