Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 21.11.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 11 Ноември (од ул. Индустриска до претпријатие ФЗЦ) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. И.Л.Рибар (сектор ЧОЧЕ) – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Тоде Думба бр. 80 – дефект на водоводен приклучок на станбен објект.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *