Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 29.11.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Никола Тесла и околни улици – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Долно Којнаре (мала Палестина) – вградување на овален затворач на водоводна мрежа.
  • ул. Бајрам Шабани бр. 98 – лоцирање и поправка на дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 11 Ноември (сектор црква св. Петка) – трасирање на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *