Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 01.12.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Доне Божинов – дефект на водоводна мрежа.
  • Филтер станица за преработка на вода – замена на затворачи.
  • бул. Октомвриска револуција – трасирање на водоводна мрежа и лоцирање на дефекти на водоводна мрежа.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *