Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 15.12.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Народна Револуција бр. 162 – сервисирање на водоводен затворач.
  • бул. Октомвриска Револуција (сектор КАМ МАРМЕТ) – дефект на водоводна мрежа.
  • локалитет Водовод (сектор Жмара) – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. 412 бр. 7 нас. Иго Тричковиќ – поделба на водоводен приклучок.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *