Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 20.12.2022год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • Поради замена на затворач на приклучок на нас. Јане Сандански на висока зона, времено до вградување на нов затворач, прекин на водоснабдување ќе има во нас. Јане Сандански, нас. Черкези, нас. Железничка станица, ул. Бајрам Шабани, ул. Народна Револуција со околните улици, додека намален притисок додека трае интервенцијата ќе има во нас. Иго Тричковиќ, нас. Ајдучка чешма, нас. Карпош и нас. Перо Чичо.
  • ул. Пробиштипска бр. 13 – дефект на водоводен приклучок.
  • ул. Славиша Вајнер бр. 2 – дефект на водоводна мрежа.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *