Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 16.01.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. 11 Октомври (сектор Градски музеј) – сервисирање на овален водоводен затворач.
  • Раскрсница помеѓу улиците ул. Тоде Мендол и ул. Ѓуро Ѓаковиќ (сектор паркинг покрај Градски пазар) – дефект во улична водоводна шахта.
  • Раскрсница помеѓу бул. Октомвриска револуција и ул. Доне Божинов – дефект во улична водоводна шахта.
  • ул. Ленинова бр. 43 – приклучок на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *