Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 17.01.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • м.в. Ново Куманово – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. 251 нас. Карпош – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Ѓуро Ѓаковиќ и ул. Тоде Мендол (сектор Градски пазар) – сервисирање на водоводни затворачи.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *