Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 23.01.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Босанска – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Средорек – дефект на водоводна мрежа.
  • м.в. Стари лозја – дефект на водоводна мрежа.
  • бул. Октомвриска револуција (сектор Стаклопан ) – сервисирање на затворачи на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *