Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 02.02.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • ул. Благој Думановски – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Роза Луксембург – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. Никола Вапцаров – дефект на водоводна мрежа.
  • нас. Средорек – испитување на водоводна мрежа со опрема за лоцирање на дефекти на водоводна мрежа.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *