Дефекти и интервенции на водоводна мрежа на ден 22.02.2023год.

Published by Бобан Петрушевиќ on

  • бул. Октомвриска Револуција (сектор Стокомак) – сервиситање на водоводен затворач.
  • бул. Октомвриска Револуција (сектор Бавчи и отпади) – сервисирање на водоводен затворач.
  • ул. Перо Шварц бр. 1 – дефект на водоводен приклучок.
  • нас. Железничка станица – приклучок на водоводна мрежа.
  • ул. Нада Димиќ бр. 4 – дефект на водоводна мрежа.
  • ул. С. Ангеловски бр. 11 – дефект на водоводен приклучок.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *